Samenwerking Michelbrink Elektro en van Beekveld Techniek op agrarisch vlak

Graag informeren we u over de samenwerking tussen Michelbrink Elektro en van Beekveld Techniek. Met ingang van 1 april 2021 bundelen beide bedrijven hun krachten op agrarisch vlak. Onder de naam Michelbrink Beekveld Agrotechniek B.V. geven we voortaan vorm en inhoud aan alle agrarische activiteiten.

Specialisatie en rolverdeling

De krachtenbundeling in Michelbrink Beekveld Agrotechniek B.V. richt zich volledig op de agrarische sector. Klanten plukken de vruchten van de specifieke ervaring en expertise van zowel Michelbrink als van Beekveld. In het nieuwe bedrijf neemt Mark van Beekveld het commercieel-technische deel voor zijn rekening.  Ed Michelbrink zal de komende tijd een adviserende rol in gaan nemen.
Michelbrink Elektro gaat zich volledig richten op de utiliteit en woningbouw, waarbij deze firma’s elkaar zullen versterken waar mogelijk is.

Gezamenlijke toekomstplannen

Voor Michelbrink Elektro en van Beekveld Techniek sluit de samenwerking naadloos aan bij de ambities. Allereerst zien we veel toekomst in de agrarische sector. Deze sector is volop in beweging en als ondernemer krijgt u continu te maken met nieuwe uitdagingen. Denk hierbij aan veranderende regelgeving én de introductie van nieuwe technieken. Als specialist in elektra en klimaat gaan we samen met u werken aan een mooie toekomst. En vanzelfsprekend hopen we ons marktaandeel rondom Esbeek en Schijndel te vergroten.

2 vestigingen: Esbeek en Schijndel

Voor u als klant willen we graag een partner zijn in de combinatie elektra en klimaat. De bedrijfsvoering vindt plaats vanuit onze hoofdvestiging in Esbeek. De vestiging in Schijndel is bedoeld voor extra service- en projectvoorraad en heeft daarbij ook kantoorruimte. Vanuit deze locatie kunnen we onze klanten in deze regio beter van dienst zijn.

Nieuw en vertrouwd

Naast de monteurs gaan ook de medewerkers van het bedrijfsbureau van Michelbrink zich inzetten voor het nieuwe bedrijf. De meeste zaken blijven zoals u gewend bent. Ook Michelbrink Beekveld Agrotechniek B.V. blijft dealer van o.a. de merken Fancom en Stienen.

Nieuwe contactgegevens

Vanaf 1 april is Michelbrink Beekveld Agrotechniek B.V bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer:
(073) 200 11 80 en via het algemeen mailadres info@mbagrotechniek.nl. Aan de website www.mbagrotechniek.nl wordt volop gewerkt. Onze verwachting is dat die ook 1 april in de lucht is.

Voor vragen

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Michelbrink Elektro of van Beekveld Techniek. Wij geven graag tekst en uitleg.

Met vriendelijke groet,

Mark van Beekveld

Tino Rokven

Pieter, Maria en Ed Michelbrink

TOP