Bedrijfspand

Notelstraat 30 te Esbeek

Bedrijfspand

Sinds september 2012 zitten wij in ons bedrijfspand aan de Notelstraat 30 in Esbeek. Dit pand is van alles voorzien om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In dit pand vindt u onder andere:

  • Kantoor: Onze binnendienst medewerkers staan hier voor u klaar.
  • Magazijn: In ons ruime magazijn hebben wij alle gangbare artikelen van een elektrische installatie op voorraad. Op deze manier kunnen wij u bij een storing meteen van dienst zijn. Heeft u zelf materiaal nodig voor uw elektrische installatie? Ook dan kunt u bij ons terecht.
  • Werkplaats: In de werkplaats worden reparaties uitgevoerd en hier bouwen wij onze verdeel- en schakelkasten.
  • Showroom: Ons bedrijfspand is voorzien van een showroom waarin wij u kunnen informeren over de nieuwste snufjes voor uw elektrische installatie. Van verlichting tot domotica, wij kunnen u laten zien wat er mee kan en u erover adviseren.

Michelbrink Elektro werkt graag mee aan een betere omgeving voor mens, dier en milieu. Daarom is in dit pand gebruik gemaakt van duurzame technieken. Op deze manier weten wij ons energiegebruik drastisch te verminderen. Met een warmtepomp wordt het klimaat geregeld, de verlichting is uitgevoerd in LED en maakt gebruik van aanwezigheids- en daglichtsturing en bovendien liggen op het dak van ons pand zonnepanelen.

Kom eens langs en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

TOP