Michelbrink Elektro winnaar van de Solar Safety Award

Michelbrink Elektro winnaar van de Solar Safety Award

Michelbrink Elektro, al vanaf 1983 een gevestigde naam in het mooie zuiden van Nederland! Met 30 man sterk en jaarlijks +-3 megawatt aan panelen bestormen zij de zakelijke markt op het gebied van utiliteitsprojecten en agrarische projecten als elektrotechnisch installatiebedrijf. Van het installeren van inbraakbeveiliging tot aan complete klimaatautomatisering. Hoe komt het dat een elektrotechnisch installatiebedrijf toch zo goed in de panelen business scoort ondanks dat het niet hun kernactiviteiten is?

Is kwaliteit echt veel duurder?

Kwaliteit vraagt initieel een hogere investering. Wel moet je rekening houden met de tijd die de zonnestroominstallatie meegaat. Wil je een installatie die misschien nu goedkoper is, maar uiteindelijk 5 jaar minder lang meegaat? Of meer onderhoud vergt? Dan kun je ervoor kiezen om met een goedkopere installateur mee in zee te gaan. Bij Michelbrink Elektro weet je zeker dat je installatie langer meegaat omdat zij hem tiptop installeren. Want een goed aangelegde installatie verminderd de kans op calamiteiten!

Wat was het moeilijkste wat jullie dit jaar tegen zijn gekomen én hoe hebben jullie dat opgelost?

Het netwerk is niet sterk genoeg in de regio waar Michelbrink Elektro installeert. Het netwerk zit ‘vol‘ voor het terug leveren van kWh van grote installaties. En hoe los je dat dan op? Nou, je gaat gewoon naar een andere regio!

Waar zijn jullie het meest trots op?

Wij zijn trots op ons team, onze klanten en wat we uiteindelijk samen hebben kunnen bereiken. Samen kun je meer bereiken dan alleen. Zo houden we de kennis en kunde op peil samen met Omega Energietechniek. Want het borgen en bijbrengen van kennis en kunde draagt bij aan onze speerpunten; het streven naar het leveren van kwaliteit!

Een kwalitatief hoogwaardige installatie installeren is een van de speerpunten van Michelbrink. Eigenlijk geldt dat voor elke installatie welke ze maken, van inbraakbeveiliging tot een zonnestroominstallatie.

Een Solar Safety Award als erkenning voor het geleverde werk

Deze mooie opsteker heeft Michelbrink Elektro te danken aan de opgeleverde installaties in 2020. De kwaliteit die zij leveren voor een allround installateur is daadwerkelijk echt bovenmaats! Wij (van Omega) hopen dat ze deze kwaliteit blijven leveren, en dat we volgend jaar weer op de stoep staan om een Solar Safety Award te overhandigen.

Over Michelbrink Elektro

Michelbrink Elektro, dé betrouwbare installateur uit Noord-Brabant! Met waarden zoals Kwaliteit, kennis, service en duurzaamheid is Michelbrink Elektro een speler waar je niet omheen mag in Brabant én een deel van België. Michelbrink Elektro is een gevestigde naam geworden in de pv-wereld door constant kwaliteit af te leveren. Wil je meer weten over Michelbrink Elektro?

TOP