Camerabewaking

Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van camerabewaking. Camera's hebben een preventieve werking en geven een groter veiligheidsgevoel. Hierdoor is een camerasysteem een essentieel onderdeel van de beveiliging van een gebouw.

Met een goed systeem bent u in staat om een oogje in het zeil te houden, om zo uw eigendom te beschermen maar ook om uw gasten een verhoogd veiligheidsgevoel te geven. Bovendien kunnen de opgenomen beelden later teruggehaald worden en kunnen deze dienen als bewijslast. Natuurlijk is het ook mogelijk om live de beelden op te vragen, bijvoorbeeld op uw telefoon, tablet of computer.

Voor een goed camerasysteem komt er meer bij kijken dan enkel het plaatsen van camera's. Wat is het doel van de camera's? Alleen observatie, of ook gezichtsherkenning of kentekenherkenning voor toegangscontrole? Voor het verkrijgen van een goede beeldkwaliteit is het kiezen van de juiste camera van belang. De lens en lichtgevoeligheid bepalen namelijk in grote mate of u ziet wat u wilt zien. Ook is een goede opstelling van deze camera's van groot belang.

Daarnaast dient ook de opslagapparatuur goed gekozen te worden bij de rest van het systeem om de beelden optimaal op te slaan en terug te halen en alles volgens de huidige wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Door het groeiende belang van camerasystemen en door de steeds strengere eisen aan deze installaties is het van belang dat u deze installaties laat uitvoeren door de juiste partij. Michelbrink Elektro heeft ruime ervaring in het plaatsen en beheren van verschillende camerasystemen binnen de meest uiteenlopende toepassingen en branches.

Bel voor meer informatie  013 - 5091381

TOP