Certificering

Certificering

We zijn continu bezig met het verbeteren van de processen en onze organisatie. We willen de beste kwaliteit leveren met onze dienstverlening. Daarbij hebben we onszelf onlangs laten beoordelen door een onafhankelijke instantie.

Onze certificaten:

Kwaliteit, elektrische installatie:

Met het BRL 6000-certificaat tonen wij aan dat wij vakkundig en betrouwbaar werk leveren. Het biedt u als klant zekerheid over de vakbekwaamheid van de organisatie en kwaliteit van de geleverde installaties.

Kwaliteit, BORG technisch beveiligingsbedrijf:

Dit houdt in dat wij na uitvoering van beveiligingsmaatregelen een BORG-certificaat of een BORG-opleveringsbewijs uit mogen geven. Hiermee is aan te tonen dat de inbraakbeveiliging deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden.

Veiligheid:

Bedrijven die in onderaanneming werken, worden steeds vaker geconfronteerd met de eis van de aanbieder om zekerheden te verstrekken op veiligheidsgebied. Met behulp van het VCA-certificaat tonen wij aan dat Veiligheid een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfsvoering.

ICT omgeving:

De basis voor een ICT omgeving begint bij het ontwerp en de aanleg van een juiste bekabelingsinfrastructuur. Nauwkeurig en vakkundig wordt de netwerkbekabeling door Michelbrink Elektro aangelegd en afgemonteerd.

Wij leveren alle categorieën netwerkbekabeling, afhankelijk van uw wensen voor nu en de toekomst. De keuze wordt samen met u op maat gemaakt voor een juiste categorie koper- en/of glasvezelbekabeling die past bij uw organisatie.

Wij verzorgen graag de basis van uw gehele datanetwerk.

TOP