Historie

Historie

In 1983 stonden Wal en Marjan van den Borne aan de wieg van het huidige Michelbrink Elektro. Vanuit hun garage gingen zij enthousiast aan de slag om klanten op maat te bedienen. Het jonge elektrobedrijf was gespecialiseerd in particuliere woningbouw en volop actief in de agrarische sector met volledige klimaatsystemen, ventilatietechniek en verlichting.

Ed Michelbrink kwam als een van de eerste medewerkers in dienst. Na enkele jaren werd hij mede-eigenaar. In 2003 stapten Wal en Marjan uit het bedrijf en stonden Ed en zijn vrouw Maria aan het roer. En sinds 2016 draait ook de volgende generatie mee in het bedrijf en gaan we op weg naar een mooie toekomst.

In de jaren groeide het bedrijf uit tot een serieuze speler in de regio Zuidoost Brabant. In al die tijd is Michelbrink Elektro meegegroeid met de tijd en zijn we ons ook gaan specialiseren in nieuwe technieken die in de gebouwen van vandaag de dag geplaatst worden. Ondanks deze groei blijven de waarden betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en goede service een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Zo zijn wij al sinds 1983 dé betrouwbare installateur in de regio.

TOP