Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveilging van gebouwen neemt een steeds belangrijkere plaats in, onder andere door strenge eisen van de overheid en verzekeringen. Bij Michelbrink Elektro bent u voor deze beveiliginginstallaties op het juiste adres.

  • Alarmsysteem: Helaas wordt de noodzaak om uw woning of bedrijspand te beveiligen tegen inbraak tegenwoordig steeds groter. Via een inbraaksignaleringsysteem ofwel een alarmsysteem worden ongenode gasten opgemerkt. Bovendien is het met deze alarmsystemen mogelijk om bij een poging tot inbraak razendsnel uzelf en een alarmcentrale op de hoogte te stellen.
  • Certificering: Door het groeiende belang van beveiligingsinstallaties en door de steeds strengere eisen aan deze installaties door o.a. verzekeraars, is het van belang dat u deze beveiligingsinstallaties laat uitvoeren door de juiste partij. MichelBrink Elektro is BORG gecertificeerd waardoor kwaliteit en vakkundigheid zijn gewaarborgd. 
  • Toepassingen: De toepassingen van beveiligingsinstallaties gaan tegenwoordig verder dan enkel het signaleren van ongenode gasten. Zo kunnen vele zaken worden gekoppeld zoals: verlichting, garage- en overheaddeuren, camerasystemen, domotica en nog veel meer. 

Michelbrink Elektro heeft ruime ervaring in het plaatsen en beheren van verschillende beveiligingsinstallaties binnen de meest uiteenlopende toepassingen en branches.

Bel voor meer informatie  013 - 5091381

TOP