Project Uitgelicht: Samenwerking Michelbrink Elektro bv en Renaultdealer Van Aaken

Al heel wat jaren kopen wij de bedrijfsbussen bij Jan van Aaken van Renaultdealer Van Aaken in Middelbeers en zorgen zij ook voor onderhoud en keuringen. Wij hebben bij Van Aaken inmiddels verschillende elektrotechnische projecten uitgevoerd en zijn hier momenteel weer aan het werk!

Zo’n 10 jaar geleden liep Ed Michelbrink binnen van Jan van Aaken, omdat hij op zoek was naar een nieuwe garage voor de bussen van Michelbrink Elektro bv. Jan en Ed hadden direct een leuk contact. Daarmee is de samenwerking ontstaan… Tegenwoordig is het contact vooral tussen Jan en Tino Rokven, directeur Michelbrink Elektro bv.

Van Aaken is een dorps familiebedrijf met dealerkwaliteiten. Ze bieden een compleet pakket; verkoop, service en onderhoud, keuringen en schadeherstel. Jan geeft aan dat daar hun kracht ligt; door het complete pakket kunnen ze de klant ontlasten. Voor Michelbrink Elektro worden de beste bussen ingekocht en zorgen voor het onderhoud en keuringen ervan. De service is top!

De werkplaats van Van Aaken is toe aan een opknapbeurt en er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid. Het hele stroomplan in de werkplaats wordt door ons vernieuwd. Zo komt er nieuwe LED verlichting en zal alles veilig zijn volgens de gestelde normen en ziet alles er weer netjes uit.  Zo wordt uiteindelijk efficiënter gebruik gemaakt van de ruimtes.
Een voorwaarde voor dit project is dat het werk in de werkplaats door moet blijven lopen tijdens de werkzaamheden. Goed overleg en een goede planning, bestaande uit verschillende fasen, met de (onder)aannemer(s) is nodig om maximaal door te kunnen werken. Meedenken met elkaar om service te kunnen blijven bieden. Zo kunnen onze bussen toch onderhouden en gekeurd worden, terwijl we aan de andere kant ervoor zorgen dat het stroomplan van de werkplaats weer helemaal klaar is voor de toekomst!

Wat is nu de meerwaarde van een samenwerking als deze? Zowel Jan van Aaken als Tino Rokven geven aan: “Laagdrempeligheid om contact te zoeken, meedenken met elkaar, wederzijds vertrouwen en de bedrijven hebben dezelfde bedrijfscultuur. Zo kunnen we elkaar ontlasten.”

 

TOP