Medewerker uitgelicht - Paul

Bij Michelbrink Elektro hebben we al jaren een vaste groep medewerkers. Dit is iets om trots op te zijn! Het verloop is laag en er zijn veel collega's met een lang dienstverband. We hebben één van die collega's enkele vragen gesteld. Dat is Paul, die bekend staat om zijn vrolijke vlotte babbel en altijd in is voor een geintje.

Paul is 32 jaar oud en werkt al sinds 2009 bij Michelbrink Elektro bv. Paul woont in Reusel met zijn vriendin en drie zonen, de oudste zoon is 4 jaar en daarna volgt een tweeling van ruim 1,5 jaar oud. Zoals Paul zelf zegt: “Daar heb ik mijn handen vol aan!”. Naast zijn gezin is Paul al 16 jaar lid van een carnavalsvereniging waarmee hij jaarlijks een wagen bouwt. Ook vindt hij het leuk om met licht en geluid bezig te zijn op feestjes.

Toen Paul is gestart met zijn BBL opleiding Monteur Elektrotechnische installaties is hij bij Michelbrink Elektro bv gaan werken. Na zijn BBL opleiding vroeg Ed Michelbrink hem om te blijven.

Op de vraag of hij het naar zijn zin heeft geeft Paul aan: “Ja ik heb het naar mijn zin. Bij Michelbrink ben je geen nummertje, het is een gezellige club en een ‘niet lullen maar poetsen’ – mentaliteit.”

Waarom al bijna 14 jaar Michelbrink Elektro? “Het is de gemoedelijkheid die me aanspreekt, je wordt gewaardeerd voor wat je doet en iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Werk en privé is goed te combineren. Als je iets vraagt kan het vaak wel, er wordt meegedacht. Het moet van twee kanten komen.”

Heb je leuke collega’s? “Ja, het is een leuke club. Het past goed bij elkaar en niet een te grote groep. Je weet wat je aan elkaar hebt, ook omdat ik iedereen al een tijd ken.”

Paul vindt de klussen in de utiliteit het leukste aan zijn werk. “Bijvoorbeeld een nieuwbouwpand met meer dan alleen stroom, bijvoorbeeld met het installeren van een ontruimingsinstallatie erbij. We krijgen afwisselende projecten.”

Wat zijn de leukste projecten waar je hebt gewerkt? Bij Van Ham Tenten heeft Paul heel fijn gewerkt. Er werd gewerkt met verschillende (onder)aannemers die allemaal met de neuzen dezelfde kant op stonden en het project liep als een trein.
Ook de nieuwbouw van de manege Academy Bartels vond hij een leuk project om te doen. Leuk detail is dat hij daar zijn vriendin heeft ontmoet!

Wat zijn herinneringen van Michelbrink Elektro bv waar je met veel plezier aan terug denkt? Daar hoeft Paul niet lang over na te denken en zegt met een lach: “Dat was het personeelsfeest toen we naar Guus Meeuwis gingen. Vooraf hadden we een BBQ en daarna naar Guus. Iedereen had goed gedronken! Dat was erg gezellig!”
Ook de boerenovertrek van wege de verhuizing van het bedrijf van Hooge Mierde naar Esbeek staat hem bij en de grote opening van het nieuwe pand.

We hopen samen met Paul nog meer van die herinneringen te kunnen maken en op mooie projecten te kunnen werken.

TOP