Woningbouw

Woningbouw

De elektrische installatie in uw woning neemt een steeds belangrijkere rol in uw leven in. Bedenk eens wat er tegenwoordig allemaal is aangesloten op de elektrische installatie en u ziet dat het presteren hiervan erg belangrijk is.

Verlichting

Verlichting is bij ons meer het tegenovergestelde van duisternis. Verlichting schept sfeer, bepaalt sterk uw gemoedsrust en schept een veilig gevoel. Een goed lichtadvies geeft aandacht aan verlichtingssterkte, lichtverdeling, lichtkleur, kleurweergave en contrasten. Wij kunnen met onze kennis en creativiteit voor u een geschikt lichtplan maken, natuurlijk met oog voor alle bedieningsmogelijkheden en energiezuinigheid.

Domotica

Met domotica kunt u de diverse installaties in uw woning koppelen en aansturen. U kunt allerlei acties in uw woning automatiseren. Het vergroot het comfort, de veiligheid en het bediengemak. Bovendien is het mogelijk uw woning op afstand bedienbaar te maken op smartphone of tablet. Hiermee bereid u uw woning voor op de toekomst!

Levensloopbestendig wonen

Langer zelfstandig thuis blijven wonen? Wij kunnen u hierbij helpen, door gebruik te maken van de juiste technieken. En dit hoeft zeker niet duur en ingewikkeld te zijn. Wij maken voor iedere situatie het beste advies en de uitvoering is altijd perfect. Zo helpen wij u langer zelfstandig te blijven wonen in uw eigen woning.

TV, data en telefooninstallatie

Het aanleggen van een goed en betrouwbaar netwerk t.b.v. uw TV, computernetwerk of telefonie kent voor ons geen geheimen. U wilt het beste TV beeld, over coax of datanetwerk? Wij helpen u vooruit. Ook uw computernetwerk kent voor ons geen grenzen en wij zijn thuis in glasvezel en wifi. Wij verzorgen voor u een betrouwbaar, dekkend en storingsvrij netwerk. 

Beveiligingsinstallaties

Uw woning kunnen wij voorzien van alle beveiligingsinstallaties. Een brandmeldsysteem waarschuwt u voor brand. Met een inbraakalarm wordt u of een alarmcentrale tijdig gealarmeerd bij een inbraak. Met toegangscontrole kunt u eenvoudig bepalen wie wel of geen toegang heeft tot uw woning met of zonder sleutels. En met onze camera’s houdt u een oogje in het zeil. Zo helpen wij uw woning vertrouwd en veilig te maken. 

Centraal stofzuigsysteem

Niet langer sleuren met een stofzuiger. U steekt de slang in het contact en u kunt beginnen. Dit is schoner doordat de lucht daadwerkelijk wordt weggezogen en ook stiller doordat de unit ergens anders staat. Klik hier voor meer informatie. 

Duurzaamheid

Ook bieden wij alle mogelijkheden voor duurzaamheid. Zo kunt u bij ons terecht voor slimme en energiezuinige verlichting. En wat denkt u van laadstations voor uw elektrische auto. Voor uw PV installatie zijn wij de specialist in het AC-gedeelte (stroomvoorziening). Wij helpen u graag vooruit! 

TOP