Uw partner voor elektrotechniek en ventilatietechniek

Beveiligingsinstallaties

Beveilging van gebouwen neemt een steeds belangrijkere plaats in, onder andere door strenge eisen van de overheid en verzekeringen. Bij Michelbrink Elektro bent u voor deze beveiliginginstallaties op het juiste adres. Zo hebben wij een grote ervaring in brandbeveiliging en ontruiming, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

  • Brandbeveiliging en ontruiming: Vanuit de overheid worden strenge eisen gesteld aan brandveiligheid. Michelbrink Elektro werkt volgens deze eisen en verzekert u zo van een veilige werk- en leefomgeving.
  • Inbraakbeveiliging: Helaas wordt de noodzaak om uw woning of bedrijspand te beveiligen tegen inbraak tegenwoordig steeds groter. Via een inbraaksignaleringsysteem worden ongenode gasten opgemerkt. Bovendien is het met deze systemen mogelijk om bij een poging tot inbraak razendsnel een alarmcentrale op de hoogte te stellen. Michelbrink Elektro kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.
  • Toegangscontrole: Middels een toegangscontrole systeem is het mogelijk om bepaalde personen wel en natuurlijk ook geen toegang te verlenen tot diverse ruimten. Ging dit voorheen nog via sleutels, tegenwoordig worden dit steeds meer elektronische systemen, waarbij toegang verleend wordt via een badge, of zelfs via vingerprint. Voordeel is minder sleutels en de mogelijkheid tot koppelen van diverse systemen, zoals bijvoorbeeld tijdregistratie. Michelbrink Elektro helpt u hierbij.

Door het groeiende belang van beveiligingsinstallaties en door de steeds strengere eisen aan deze installaties is het van belang dat u deze installaties laat uitvoeren door de juiste partij. Michelbrink Elektro is zo'n partij.

Interesse? Neem hier contact met ons op, of loop eens binnen.