Vacatures 8 juni 2021

Vacature medewerker P&O (Update 29-7-2021: vacature medewerker P&O reeds ingevuld).

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker P&O. Belangrijk is hierbij dat je betrokken, sociaal, betrouwbaar en kundig bent.

Naast personeelszaken is het bijhouden van onze marketingactiviteiten een belangrijke neventaak, zoals het operationeel beheer van onze website en het bijhouden van de social media kanalen. Ook zijn er administratief mogelijkheden. 

Werktijden zijn in overleg in te vullen. HBO denkniveau gewenst.

Vacature Monteur Elektro

Wij willen onze werkzaamheden uitbouwen in de zakelijke sector. Als hoofdmonteur elektro is iedere dag weer anders. Samen met de projectleider, collega’s, bouwpartners en de klant zorg jij dat het project op locatie goed verloopt.

Zelfstandigheid, betrokkenheid en het organiseren van het werk op locatie zijn dan ook belangrijke elementen binnen deze functie.

Vacature Monteur inbraakbeveiliging

Om verder invulling te geven aan onze beveiligingstak zijn wij op zoek naar een monteur inbraakbeveiliging. Je bent secuur, zelfstandig en communicatief vaardig, en op de hoogte van normen en regelgeving.

Interesse

Bel dan 0031-135091381 of stuur een mail met je CV naar vacature@michelbrinkelektro.nl. Neem de stap om geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken.

TOP