Vacature: Monteur Elektro agrarische sector (Zij-instromer)

Vacature: Zij-instromer Monteur Elektro agrarische sector

Omgeving Tilburg, Eindhoven, De Kempen

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en techniek? Werk je bij een agrarisch bedrijf, of overweeg je te stoppen als zelfstandig agrariër? Ben je werkzaam in een andere (technische) sector en geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging? Bij Michelbrink Elektro zijn er omscholingsmogelijkheden tot monteur elektro in de agrarische sector.

Opleidingstraject Monteur Elektro voor zij-instromers

 • Vereiste denkniveau; MBO niveau 3.
 • Je gaat direct aan de slag; geld verdienen en je elektro opleiding starten. 
 • Hierbij krijg je de kans het vak te leren van ervaren collega’s. 
 • Dit zal een traject zijn van meerdere jaren. Als de interesse en passie er is, investeer je in je eigen loopbaan en daarbij in een goed salaris.  

Interessante werkzaamheden als Monteur Elektro

 • Als elektromonteur ga je zelfstandig te werk op afwisselende projecten en storingen bij onze klanten in de agrarische sector. Je voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit aan professionele installaties; geen dag is hetzelfde! Uiteraard beschik je over goed gereedschap en passen we alleen A-merken toe.

 • Momenteel investeren vele agrariërs in zonnepanelen, waarbij de bestaande verdeelinrichtingen veelal verzwaard moeten worden. Elke situatie is anders, eerst goed bekijken hoe je het werk zo slim mogelijk kunt maken en erna met je collega aan de slag. Dus geen seriewerk, het monteren van de zonnepanelen besteden we immers uit.

 • In nieuwbouw, herbouw, renovatie en uitbreidingsprojecten ga je aan de slag om de elektrische installatie aan te leggen, de ventilatieapparatuur te installeren en ten slotte in bedrijf te stellen. Wij streven er naar dat je dit zelfstandig van A tot Z in kunt regelen, uiteraard kun je hierbij terugvallen op een ervaren team.

 • Vele klanten gaan over op LED verlichting in bestaande stallen. Er wordt bekeken welke mogelijkheden hier voor zijn. Jij gaat zodra de afdelingen leeg staan de conventionele verlichting vervangen voor LED verlichting. Vaak helpt de eindklant hier ook een handje bij!

 • Onlangs is er een nieuwe alarmmelder op de markt gekomen, welke beter geschikt is voor sterk veranderde hedendaagse digitale telefonienetwerken. Vele klanten stappen hier op over. Met een gedegen basiskennis IP netwerken, en kennis van de ventilatie in de stal stel jij deze alarmmelder in bedrijf. 

 • De agrarische sector is volop in ontwikkeling, om concurrend te zijn of/en aan veranderende regelgeving te voldoen wordt er steeds meer techniek toegepast. De eindklant wil bijv. het klimaat in de stal kunnen monitoren (ook op afstand), om te zien wat er in de stal gebeurd. Al deze informatie wordt centraal gepresenteerd op de computer of mobiele telefoon. Jij zorgt ervoor dat dit mogelijk gemaakt wordt.

Wat Michelbrink Elektro jou kan bieden

 • Een (interne) opleiding tot professioneel elektromonteur.
 • Uitzicht op een parttime of fulltime vaste baan voor onbepaalde tijd.
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van Cao Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf.
 • Een professionele organisatie met prettige werksfeer. We vormen samen een hecht team, waarbij iedereen belangrijk is. We luisteren naar ons personeel en streven er zo samen naar mooie projecten tot een goed einde te brengen. 
 • Goede werkomstandigheden bij leuke en trouwe klanten. Bij Michelbrink Elektro willen we geen onnodige bureaucratie, maar vooral bezig zijn met mooie techniek. Wij verwachten van onze klanten dat ze ook meedenken aan onze arbeidsomstandigheden bij bijvoorbeeld renovaties/onderhoud.  
 • Balans tussen werk en privé. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en denken graag met ons personeel mee. Een goede privé-werk balans is belangrijk, als je met plezier je werk doet ben je immers ook productiever. Doordat wij regionaal werken (omgeving Tilburg, Eindhoven, De Kempen), hebben wij korte reistijden, zodat je niet veelvuldig in de file staat.

Interesse?

Bel dan 013-5091381, of loop even binnen. Ook kun je je CV of motivatie mailen naar vacature@michelbrinkelektro.nl
Neem de stap om geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken!

Publicatiedatum: 23-12-2019
Interne referentie: Afdeling Agro

 

TOP