Uw partner voor elektrotechniek en ventilatietechniek

Levensloopbestendig wonen

Zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen woning blijven wonen. Het is een wens van velen en lijkt ook steeds noodzakelijker te worden. De juiste elektrische installatie kan dit voor u comfortabeler en veiliger maken.

Michelbrink Elektro kan u helpen bij het levensloopgeschikt maken van uw woning. Zo kunt u prettig wonen in een vertrouwde omgeving, nu maar ook later. Met de juiste aanpassingen en de juiste apparatuur wordt het voor u mogelijk om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Bij Michelbrink Elektro kunnen we u perfect adviseren over de vele mogelijkheden. Wij beschikken over de kennis en mogelijkheden om uw woning aan te passen aan iedere levensfase. Zo kunnen wij u helpen langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Verlichting die bij het betreden van een ruimte automatisch het gewenste lichtniveau aanneemt. Zo hoeft u nooit in het donker te lopen.
  • Een intercomsysteem, zodat u veilig kunt zien wie er aan de deur staat en u ook met deze persoon kunt communiceren. En dit allemaal op afstand. Bovendien is het mogelijk om de deur ook te openen met een druk op de knop.
  • Door middel van een oproep systeem kunt u anderen waarschuwen wanneer u hulp nodig heeft. Als u bent gevallen bijvoorbeeld.

Het is goed om u hierop voor te bereiden. Dus heeft u bouw of verbouwplannen? Informeer eens naar de mogelijkheden voor u.