Uw partner voor elektrotechniek en ventilatietechniek

Camerabewaking

Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van camerabewaking. Camera's hebben een preventieve werking en geven een groter veiligheidsgevoel. Hierdoor is een camerasysteem een essentieel onderdeel van de beveiliging van een gebouw.

Met een goed systeem bent u in staat om een oogje in het zeil te houden, om zo uw eigendom te beschermen. Bovendien kunnen de opgenomen beelden later teruggehaald worden en kunnen deze dienen als bewijslast. Natuurlijk is het ook mogelijk om live de beelden op te vragen, bijvoorbeeld op uw telefoon.

Voor een goed camerasysteem komt er wat meer bij kijken dan enkel het plaatsen van camera's. Wat is het doel van de camera's? Alleen observatie, of ook gezichtsherkenning of kentekenherkenning? Voor het verkrijgen van een goede beeldkwaliteit is het kiezen van de juiste camera van belang. De lens en lichtgevoeligheid bepalen namelijk in grote mate of u ziet wat u wilt zien. Ook is een goede opstelling van deze camera's van groot belang. Bovendien dient ook de opslagapparatuur goed gekozen te worden bij de rest van het systeem.

Michelbrink Elektro kan u van dienst zijn bij het aanleggen van deze camerasystemen. We kunnen u adviseren om zo tot een goed systeem van camera's en opslagapparatuur te komen.

Klik hier voor onze folder incl. prijzen.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.